Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO hakee riveihinsä edunvalvonnan asiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu edunvalvonnan koordinointi, opiskelijaedustajien valintaprosessi ja perehdyttäminen, opiskelijoiden auttaminen edunvalvonta- ja oikeusturvatapauksissa sekä hallituksen ja muiden toimijoiden tukeminen edunvalvonnassa ja jäsenpalvelussa. Lisäksi tulet osallistumaan ammattikorkeakoulun kehitysryhmiin, kehität edunvalvontatyötä ja opiskelijan hyvinvoinnin yhteistyöverkostoa yhdessä opiskelijakunnan muiden työntekijöiden kanssa sekä koostat opiskelijakunnan virallisia lausuntoja yhteistyössä opiskelijakunnan hallituksen kanssa.

Edellytämme: 

  • Opiskelijoiden edunvalvonnan osaamista,
  • Poliittisen toiminnan (esim. kuntapäättämisen) tuntemusta,
  • Aktiivista otetta edunvalvonnan palvelumuotoiluun ja viestintään,
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti toimistosovellusten ja sosiaalisen median osalta,
  • Hyvät kirjalliset sekä suulliset vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi.

Lisäksi olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja analyyttinen, uskallat ottaa kantaa ja puolustaa opiskelijaa tiukoissakin tilanteissa. Sinulla on kyky tehdä edunvalvonnasta kiinnostavaa. Työtehtävien sisältöä katsotaan tarkemmin hakijan osaamisen perusteella.

Työ sisältää asiakaspalvelua opiskelijakunnan toimistoilla (Pori ja Rauma), joten oma auto edesauttaa huomattavasti tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.

SAMMAKKO tarjoaa sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn energisessä ja kehittyvässä järjestössä. Työssä on käytössä liukuva työaika, viikkotyöaika on 37,5 tuntia sijoittuen pääsääntöisesti virka-aikaan.

Palkkaus määräytyy ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen tason III mukaan. Palkkauksessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 23.10. mennessä osoitteeseen paasihteeri@sammakko.fi Otsikolla “HAKEMUS”
Hakuajan aikana lisätietoja voit kysellä sähköpostitse marianne.makela@sammakko.fi tai soittamalla 044 322 7503.