Opiskelijakunnan jäsenyys kannattaa! Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut ja palvelut. Opiskelijakunta tarjoaa jäsenilleen edunvalvonnan ja ohjauksen lisäksi ilmaisia liikuntatapahtumia ja kampanjoita sekä jäsenhintaisia palveluja, tuotteita ja tapahtumia. Jäsenmaksun hinnan säästää helposti takaisin moninkertaisesti! Jäsenyytemme tunnuksena toimii voimassa oleva opiskelijakortti.

Mobiiliopiskelijakortti sisältyy jäsenmaksuun, mobiiliopiskelijakorttia varten sinun tulee ladata kasvokuva rekisteriimme jäseneksi liittymisen yhteydessä.

Voit tilata myös varsinaisen ”muovisen” opiskelijakortin 20€ hintaan, kortti toimitetaan suoraan kotiin, mutta siihen tulee hakea lukuvuositarra SAMMAKKOn toimistolta. Tarralla todistetaan jäsenyyden voimassaolo.

SAMMAKKOn jäseneksi voivat liittyä kaikki SAMKissa läsnä olevat, tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelevat. Jäsenyys maksaa 16€ lukukaudessa tai 30€ vuodessa. Jäseneksi liitytään verkossa sähköisellä lomakkeella. Jäsentemme käytössä on ilmainen Slice.fi sovellus, joka sisältää virallisen digitaalisen opiskelijakortin valtakunnallisine opiskelijaetuineen sekä lukuisia paikallisia etuja! Slice.fi sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta tai App Storesta ja sovelluksen aktivointikoodi lähetetään koulun sähköpostiin noin 24h sisällä jäseneksi liittymisestä. Jäseneksi liittymisen yhteydessä voi myös halutessaan tilata perinteisen muovisen opiskelijakortin 20€ hintaan. Nämä kortit toimitetaan tilaajan antamaan osoitteeseen ja niihin tulee noutaa voimassaolon todistava lukuvuositarra opiskelijakunnan toimistolta.

 

HUOM! Slice.fi sovelluksen aktivointikoodi on kertakäyttöinen. Mikäli joudut lataamaan sovelluksen uudelleen esimerkiksi uuteen puhelimeen, saat uuden aktivointikoodin syöttämällä @student.samk.fi sähköpostisi slice.fi/resetoi sivustolle.

Kaikkien jatkavien jäsentemme tulee päivittää rekisteriimme kasvokuvansa Slice.fi sovellusta ja digitaalista opiskelijakorttia varten. 

Yhteistyökumppanit

EURAJOEN SÄÄSTÖPANKKI / SAMMAKKOPANKKI

Sammakkopankki on Eurajoen Säästöpankin ja SAMMAKKOn yhteistyössä kehittämä palvelu opiskelijakunnan jäsenille. Sammakkopankki tarjoaa opiskelijoille opintolainaa 0% korkomarginaalilla, 500 euron LOIKKA-limiittiä, henkilökohtaista talousvalmennusta ja opiskelijakunnan puolen vuoden jäsenmaksun pankin piikkiin.

www.sammakkopankki.fi

CABARET

Porin yöelämän monipuolisin bilemekka ja opiskelijabileidemme luottopaikka huolehtii opiskelijoidemme virkistäytymisestä Porissa.

http://www.ravintola.fi/ravintola/cabaret/

DOMINO

Raumalla opiskelijabileitämme houstaavat Domino Ja Mr.Jones.

http://www.ravintola.fi/ravintola/domino/

DNA

Dna pitää huolta opiskelijoidemme liittymistä! SAMKin opiskelijoille Dna Rajaton 4G 21,90/kk 12kk, Dna Supernetti 4G 16,90/kk 24kk, Screenor näytönsuojakalvot -20% Dna kaupasta. Lue lisää ja täytä yhteydenottolomake täällä.

SPACEBOWLING & BILLIARD PORI

Opiskelijakunnan jäsenille keilaus sunnuntaista torstaihin 15€/rantatunti, biljardi 10€/ratatunti ja kaikki pelit aina -10%.

http://www.spacebowling.fi/pori/index.html

VUOKRALUKAALI

Opiskelijahintaisia koteja Porissa tarjoaa Porin Vuokralukaali Oy.

https://vuokralukaali.fi/fi/

AMMATTILIITTO PRO

Pro on suomalaisen työelämän ja työmarkkinoiden vahva ja vastuullinen vaikuttaja. Pron perustehtävä on parantaa yksityisen sektorin jäsenten ja alalle kouluttautuvien toimeentuloa eri elämäntilanteissa, lisätä hyvinvointia työssä ja vapaalla sekä parantaa kehittymis- ja työllistymismahdollisuuksia.

https://www.proliitto.fi/

ÄSSÄT

Opiskelijakunnan jäsenet ilmaiseksi sisään ässien keskiviikon matseihin.

https://assat.com/

LUKKO

Haalareihin pukeutuneet opiskelijakunnan jäsenet ilmaiseksi sisään kaikkiin Rauman Lukon kotipeleihin Playoffeja lukuun ottamatta.

https://www.raumanlukko.fi/

SÄHKÖMITTARI

Aina edullista sähköä opiskelijoille, löydä paras sopimus ilmaiseksi.

https://www.sahkomittari.fi/

AIKAMATKAT

Ikimuistoisimmat opiskelijamatkat pohjoiseen, itään ja muille lähialueille toteutamme yhteistyössä Aikamatkojen kanssa.

https://www.aikamatkat.fi/sammakko

K-SUPERMARKET KAMPUS

K-Supermarket Kampuksesta 5% alennus sekä erilaisia kampanjoita ja vaihtelevia tarjouksia jäsenillemme.

https://www.k-supermarket.fi/kaupat/kampus/

RAUMAN SALBA

Rauman SalBa on satakuntalaisen salibandyn lippulaiva. SalBa pelaa Salibandyliigan kotiottelunsa SAMKin liikuntasalissa ja Koiralauman kotikenttä tunnetaan liigassa nimellä Meidän Kauppis. SalBan ottelutapahtumat arvostetaan Salibandyliigan parhaimmistoon. Tunnelma katsomossa onkin illasta toiseen erittäin kuuma.

Rauman SalBa toivottaa sinut tervetulleeksi katsomoon ja tarjoaa SAMMAKKOn jäsenille kausikortin edulliseen 40 euron hintaan. Ovelta opiskelijalippu kustantaa 6 euroa.

https://www.salba.fi/

SAIKKU

Opiskelijatalo Saikku on kaikkien Satakunnan opiskelijoiden oma talo ja satakuntalaisen opiskelijakulttuurin keskipiste. Saikku toimii opiskelijoiden kohtaamispaikkana ja yhteisenä olohuoneena. Saikulla järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja tiloja saunoineen on mahdollista varata edullisesti myös yksityiskäyttöön. Taloa ylläpitävät yhdessä SAMMAKKOn kanssa Porin yliopistokeskuksen ja Diakin Porin toimipisteen opiskelijat.

http://www.opiskelijatalo.fi/