Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO hakee uutta pääsihteeriä vakituiseen työsuhteeseen johtamaan Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan perustoimintaa. Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO on opiskelijoiden oma dynaaminen yhteisö, joka valvoo opiskelijoidensa etua, järjestää erilaisia tapahtumia sekä tarjoaa jäsenetuja ja -palveluja.

Pääsihteeri vastaa opiskelijakunnan taloudesta ja hallinnosta hallituksen ja edustajiston kanssa sekä toimii opiskelijakunnan hallintoelimissä sihteerinä ja esittelijänä. Pääsihteeri vastaa yhdessä hallituksen puheenjohtajan kanssa opiskelijakunnan varainhankinnasta- ja yritysyhteistyöstä sekä toimii asiantuntijoista koostuvan työntekijätiimin esihenkilönä.

Edellytämme hakijoilta:

  • Budjetoinnin sekä talouden suunnittelun ja seurannan osaamista.
  • Hyviä työelämä- ja tiimityötaitoja
  • Kokemusta järjestötoiminnasta sekä esihenkilötyöstä
  • Hyvää stressinsietokykyä ja yrittäjämäistä työotetta
  • Kykyä tehdä nopeita päätöksiä ja visioida tulevaa toimintaa
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • Valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin tai viikonloppuisin

Luemme eduksi aiemman kokemuksen hankkeista ja projekteista, jäsenhankinnasta ja yhteistyön koordinoinnista sekä ammattikorkeakoulutuksen tuntemuksen. Myös opiskelijakuntatoiminnan tunteminen sekä oma auto edes auttaa tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.

SAMMAKKO tarjoaa pääsihteerille monipuolisen ja haasteellisen työn energisessä ja kehittyvässä järjestössä. Työssä on käytössä liukuva työaika, viikkotyöaika on 37,5 tuntia sijoittuen pääsääntöisesti virka-aikaan. 

Palkkaus määräytyy ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen tason IV mukaan. Palkkauksessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 


Lisätietoja antaa pääsihteeri Satu Viljanen (0443227503,  satu.viljanen@sammakko.fi) hakuaikana tiistai-torstai klo 15:00-16:00.


Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa 12.09.2019 kello 23:59 mennessä e-lomakkeella tai osoitteeseen satu.viljanen@sammakko.fi ja juho.paavola@sammakko.fi, tai postitse: Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – SAMMAKKO, Satakunnankatu 23, 28130 Pori. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Hakemus” tai kirjekuoreen tunnus ”Pääsihteeri”. Haastattelut järjestetään välittömästi hakuajan päättymisen jälkeen.”