Tuutorointi

Opiskelijakunta SAMMAKKO vastaa tuutoroinnista Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Opiskelijatuutorit toimivat opiskelijoiden vertaisohjaajina opintojen alussa ja niiden aikana. SAMMAKKO rekrytoi ja kouluttaa tuutorit vuosittain tammi-huhtikuussa. Tuutorina toimiminen antaa arvokkaita kokemuksia ryhmän ja ihmisten vertaisohjaamisesta sekä uusia ystäviä jopa ympäri maailman! Tuutoroinnista voi ansaita 5 opintopistettä vapaasti valittaviin opintoihin.

Opinnäytetyön kansitus

SAMMAKKOlta saat SAMKin laatukäsikirjan ohjeiden mukaiset kannet tärkeään hengentuotokseesi. Kansitus tilataan sähköisellä lomakkeella. Toimitusaika on sesongista riippuen 3-7 arkipäivää. Valmiit työt voidaan noutaa SAMMAKKOn toimistoilta tai postittaa tilaajalle (postikulut lisätään hintaan).

Kansituspalvelua voit käyttää myös muihin töihisi ja projekteihisi. SAMMAKKO hoitaa erikoistyönä myös suuret työt (yli 190s.). Tällöin kansituksen aikataulu ja hinta kannattaa varmistaa erikseen.

Selviytymispaketti

SAMMAKKO tarjoaa Survival kit -selviytymispaketteja helpottamaan vaihto-opiskelijoiden asettumista uudelle opiskelupaikkakunnalle. Survival kitit koostuvat täysin uusista tuotteista ja sisältävät kaikki arjen perustarvikkeet. Survival kitin hinta on 50€ SAMMAKKOn jäsenille ja 80€ muille. Kitit tilataan sähköisellä lomakkeella ja kv-tuutorit toimittavat paketit asunnoille ennen vaihto-opiskelijoiden saapumista.

Haalarit

Haalarit ovat opiskelijan virallinen dress code! Ne kulkevat mukanasi koko opiskeluajan ja niihin kerätyt merkit kertovat muistoja matkan varrelta. Haalarien väritys ja selässä oleva oppilaitoksen tunnus ilmaisevat kantajansa opiskelupaikan sekä koulutusohjelman. SAMKin opiskelijoiden vihreitä haalareita voi sovittaa ja ostaa SAMMAKKOn toimistoilla. Haalarien hinta on jäsenillemme 45€ ja muille 65€.