SELL-kisat on kaikille korkeakouluopiskelijoille avoin monilajinen urheilutapahtuma. Kisat järjestetään vuorovuosin kussakin SELL maassa (Suomi, Eesti, Latvia, Liettua) ja ne keräävät vuosittain jopa 2000 opiskelijaa mittelemään Baltian mestaruuksista. SELL-kisojen periaatteisiin kuuluu, että tulosrajoja ei aseteta, jolloin samalla viivalla kilpailevat niin maailman huiput, kuin tavalliset harrastelijat.

 

Tänä vuonna kisat järjestetään Tartossa, Virossa 18.-20. toukokuuta. Lajeista mukana ovat painonnosto, paini, judo, sulkapallo, pöytätennis, uinti, yleisurheilu, shakki, koripallo, lentopallo, salibandy ja mini-jalkapallo. SAMK on ilmoittautunut mukaan tapahtumaan, joten opiskelijoillamme on mahdollisuus lähteä kisaamaan! Osallistuminen on omakustanteista. Osallistumismaksu on 30€/päivä (sis. kisan, oheisohjelman ja ruokailun 3x/päivä) ja majoitus alkaen 5€/yö. Lisäksi opiskelijan maksettavaksi tulevat matkakulut.

 

Haluatko mukaan? Ilmoittaudu 15.3. mennessä yksilölajeihin tällä lomakkeella ja joukkuelajeihin tällä lomakkeella. Joukkueen ilmoittaa joukkueen johtaja, muiden osallistujien tiedot kerätään myöhemmässä vaiheessa.

 

Lisätietoja kisoista
sammakko@sammakko.fi