Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO on 6000 opiskelijan energinen ja kehittyvä edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Haemme nyt pieneen ja tehokkaaseen tiimiimme viestinnän ja edunvalvonnan asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Viestinnän ja edunvalvonnan asiantuntijan työnkuva on monipuolinen. Viestinnän saralla asiantuntijan tehtävänä on järjestön sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelu, toteutus ja kehittäminen sekä markkinointi yhdessä opiskelijakunnan hallituksen ja toimihenkilöiden kanssa. Edunvalvonnan saralla asiantuntijan tehtävänä on opiskelijakunnan edunvalvonnan prosessien toteuttaminen, luottamustoimijoiden tukeminen edunvalvontatyössä ja opiskelijoiden neuvominen opiskelun ongelmatilanteissa. Työnkuvaan kuuluu kiinteästi myös asiakaspalvelu toimistoilla ja verkossa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielillä
  • sinulla on näyttöä sosiaalisen median ja verkkoviestinnän osaamisesta
  • visuaalinen viestintä on sinulle tuttua
  • olet markkinointihenkinen ja uskallat ajatella luovasti
  • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen
  • sinulla on valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja hyvä stressinsietokyky
  • olet aikaansaannoskykyinen ja ratkaisukeskeinen.

Lisäksi arvostamme soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja järjestötoiminnasta, ammattikorkeakoulutuksen ja opiskelijakuntatoiminnan tuntemusta sekä halua kehittää ja kehittyä.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja vastuullisen työn joustavassa, nuorekkaassa työympäristössä. Tehtävässä on mahdollista toteuttaa itseään sekä kehittää osaamistaan. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia sijoittuen pääsääntöisesti virka-aikaan, mutta tehtävä edellyttää joustamista myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Asiantuntija työskentelee pääasiassa opiskelijakunnan toimistolla SAMK-kampus Porissa. Palkkaus määräytyy ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen tason III mukaan. Palkkauksessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 6.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa 15.7.2018 klo 21:00 mennessä osoitteeseen tara.vallimaki@sammakko.fi.

Haastattelut järjestetään välittömästi hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Tara Vallimäki 044-3227503 hakuaikana ti-to 9:00-10:00.