Uusi opiskelija – me olemme sinun yhteisösi!

Opiskelijakunta SAMMAKKO on Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden oma yhteisö. Tehtävänämme on puolustaa opiskelijoidemme etuja Satakunnan ammattikorkeakoulussa, Satakunnassa ja laajemminkin yhteiskunnassa ja siten varmistaa, että opiskelijamme voivat hyvin ja nauttivat opiskeluajastaan.

Tervetuloa mukaan!

Opiskelijakunnan jäsenyys kannattaa! Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut ja palvelut. Opiskelijakunta tarjoaa jäsenilleen edunvalvonnan ja ohjauksen lisäksi ilmaisia liikuntatapahtumia ja kampanjoita sekä erilaisia jäsenhintaisia palveluja, tuotteita ja tapahtumia.

SAMMAKKOn jäseneksi liitytään verkossa sähköisellä lomakkeella. Jäsenyys maksaa 16€ lukukaudessa (voimassa tammikuun 2019 loppuun) tai 30€ lukuvuodessa (voimassa syyskuun 2019 loppuun). Jäsenyytemme tunnuksena toimii ilmainen Slice.fi sovellus, joka sisältää virallisen digitaalisen opiskelijakortin ja kokoaa yhteen Satakunnan parhaat opiskelijaedut ja alennukset. Sovelluksen sisältämien etujen arvo on jo useita satoja euroja!

Sovelluksen voi ladata Google Play tai App Storesta ja sen aktivointikoodi lähetetään koulun sähköpostiin 24h sisällä jäseneksi liittymisestä.

Jäseneksi liittymisen yhteydessä voit tilata myös perinteisen muovisen opiskelijakortin 20€ hintaan. Kortit toimitetaan kotiin ja niihin tulee noutaa voimassaolon todistava lukuvuositarra Porissa ja Raumalla SAMMAKKOn toimistolta ja Kuninkaisissa ja Taidekoulussa opintotoimistosta.

Jos opiskelijakuntatoiminta ja vaikuttaminen yhteisiin asioihin kiinnostaa enemmän, kannattaa jäseneksi liittymisen lisäksi lähteä rohkeasti mukaan opiskelijakunnan toimintaan. SAMMAKKOn toimintaa ohjaamaan valitaan vuosittain marraskuussa 20 opiskelijasta koostuva edustajisto sekä käytännön toimintaa pyörittämään 6-10 henkilöstä koostuva hallitus.  Lisätietoja tämän vuoden vaaleista voit lukea täältä.

Ota myös seurantaan Opiskelijakunta SAMMAKKO Facebookissa ja Instagramissa ja pysyt perillä siitä, mitä yhteisössäsi tapahtuu!

Vielä kerran, sydämellisesti tervetuloa Satakunnan ammattikorkeakouluun ja opiskelijakunta SAMMAKKOon!