Olethan huomioinut, että SAMMAKKOn ja Frankin yhteistyösopimus päättyy 31.1.2018. 1.2. alkaen Frank-app ei siis ole enää toiminnassa, vaan mobiiliopiskelijakortti tulee Slice.fi-appin kautta.

Yhteistyösopimus Slice.fi:n kanssa tehdään nimenomaan satakuntalaisia opiskelijoita ajatellen: Slice-appin ja digitaalisen opiskelijakortin kautta jäsentemme käytössä ovat kaikki valtakunnalliset opiskelijaedut (VR, Kela, Matkahuolto, jne.) sekä huikeita paikallisia, satakuntalaisten yrittäjien tarjoamia etuja. Haluamme tuoda jäsenyydellemme enemmän arvoa ja mielestämme tämä palvelee jäseniämme parhaalla mahdollisella tavalla!

 

Mitä tämä uudistus tarkoittaa juuri sinun kohdallasi?

 

SAMMAKKOn jäsenyytesi on voimassa
 1. Vaikka jäsenyytesi on voimassa, sinun tulee päivittää jäsentietosi. Täytä kotisivuiltamme löytyvä linkki ”päivitä jäsentietosi” -> https://paivita.jasrek.fi/sammakko/ Varmista, että kaikki tietosi ovat oikein, täytä puuttuvat tiedot ja muista lisätä kasvokuvasi mobiilista opiskelijakorttia varten.
 2. Päivitettyäsi tietosi saat sähköpostiviestin, jossa on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi Slice.fi-appia varten
 3. Lataa Slice.fi-app, täytä juuri saamasi käyttäjätunnus ja salasana appiin -> nauti eduista!
Et ole vielä SAMMAKKOn jäsen ja haluaisit liittyä jäseneksi
 1. Liity jäseneksi täyttämällä kotisivuiltamme löytyvä linkki ”liity jäseneksi” -> https://liity.jasrek.fi/sammakko/
 2. Jäsenyys maksaa 16€ lukukaudessa tai 30€ lukuvuodessa. Varmista, että kaikki tietosi ovat oikein ja muista lisätä kasvokuvasi mobiilista opiskelijakorttia varten. Jos haluat mobiiliopiskelijakortin lisäksi fyysisen opiskelijakortin, muistathan tilata sen erikseen liittymisen yhteydessä (+ 20 e).
 3. Liityttyäsi jäseneksi saat sähköpostiviestin, jossa on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi Slice.fi-appia varten
 4. Lataa Slice.fi-app, täytä juuri saamasi käyttäjätunnus ja salasana appiin -> nauti eduista!

 

SAMMAKKOn jäsenyytesi on umpeutumassa
 1. Jatka jäsenyyttäsi täyttämällä kotisivuiltamme löytyvä linkki ”jatka jäsenyyttäsi”. -> https://jatka.jasrek.fi/sammakko/ Jäsenyys maksaa 16€ lukukaudessa tai 30€ lukuvuodessa. Varmista, että kaikki tietosi ovat oikein, täytä puuttuvat tiedot ja muista lisätä kasvokuvasi mobiilista opiskelijakorttia varten. Jos haluat mobiiliopiskelijakortin lisäksi fyysisen opiskelijakortin, muistathan tilata sen erikseen liittymisen yhteydessä (+ 20 e).
 2. Jatkettuasi jäsenyyttäsi saat sähköpostiviestin, jossa on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi Slice.fi-appia varten
 3. Lataa Slice.fi-app, täytä juuri saamasi käyttäjätunnus ja salasana appiin -> nauti eduista!

 

SAMMAKKOn jäsenyytesi on umpeutunut (olet joskus siis ollut jäsen)
 1. Palaa kohtaan 1 ja seuraa ohjeita.

 

Riippumatta siitä, oletko jo jäsenemme, haluatko jatkaa jäsenyyttäsi tai haluatko liittyä uutena jäsenenä, KAIKILLA TULEE OLLA JÄSENYYSTIEDOISSAAN KASVOKUVA MOBIILISTA OPISKELIJAKORTTIA VARTEN. Vanha fyysinen opiskelijakortti ei poistu käytöstä, vaan voit jatkaa jäsenyyttäsi normaalisti kotisivujemme kautta ja noutaa lukuvuositarran toimistoltamme.

Pahoittelemme uudistuksesta aiheutuvaa vaivaa. Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja muutoksesta, tule käymään toimistoillamme (ma-to klo 9-14) tai ota yhteyttä sammakko@sammakko.fi